OPLOSSINGENMXDEFENDERWEBCLEANERSECURITY SCANSUGAR CRM03SPACES ECMSQL-LEDGER ERPCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  Enterprise Resource Planning
Enterprise resource planning wordt voornamelijk binnen organisaties gebruikt ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf. Waarbij voorheen veel bedrijven gebruik maakten van verschillende programma’s om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP programma een heel groot aantal processen (afdelingen) worden ondergebracht. Een gevolg van een dergelijk ERP systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en soms zelfs kostenreductie.


Met behulp van de ERP-software worden alle bedrijfsprocessen, waaronder voorraadsystemen, bedrijfsadministratie en logistiek zodanig met elkaar verbonden, dat alle vergaarde informatie door het hele bedrijf, door iedereen, bruikbaar is. Vroeger had elke afdeling zijn eigen systeem en moest de data in elk systeem opnieuw ingevoerd worden. ERP-systemen zijn vaak goed geïntegreerd waardoor eenmalige opslag van gegevens mogelijk is. Een ingevoerde verkooporder zal door het ERP-systeem onder andere worden verwerkt tot automatisch gegenereerde inkooporders en automatisch geplande personeelsinzet.

Als PROSOLIT hebben wij de applicatie SQL-Ledger in ons producten portofolio opgenomen voor het aanbieden van ERP software. Aangezien wij streven naar een oplossing die valt onder een GNU open source licentie en kwalitatief, compleet en schaalbaar is, is SQL-Ledger een uitstekende keuze. De voordelen van deze uiterst uitgebreide ERP applicatie zijn bijvoorbeeld het gegeven dat deze applicatie webbased volgens w3c standaarden is gebouwd in een gestandaardiseerde ontwikkelomgeving. Er worden nagenoeg dagelijks bugfixes, nieuwe functionaliteiten en extra modules aan toegevoegd door SQL-Ledger zelf maar de community heeft een groot aandeel.
E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van "Open Source" Toepassingen
JA
NEE
Wat is "Open Source"