OPLOSSINGENMXDEFENDERWEBCLEANERSECURITY SCANSUGAR CRM03SPACES ECMSQL-LEDGER ERPCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  MXDEFENDER, DE TOTAAL OPLOSSING VOOR E-MAIL FILTERING EN RAPPORTAGES
Elke dag sturen gebruikers van het internet elkaar miljarden boodschappen per e-mail. E-mail is een toepassing van internet die al sinds het begin bestaat. Er wordt door vrijwel iedereen gebruik van gemaakt. Doordat iedereen er gebruik van maakt wordt er ook misbruik van gemaakt. Middels virussen, spam, phishing, i-frames en andere kwaadaardige code kan er schade worden aangericht of kunnen persoonlijke gegevens worden ontvreemd.

 


 

KLIK HIER OM SCREENSHOTS VAN MXDEFENDER TE BEKIJKEN

 


 

 Waarom MXDEFENDER?

Voordat MXDEFENDER bestond hadden bedrijven 2 keuzes om e-mail issues te beheren - voeg meer infrastructuur, software en personeel toe om het probleem onder te brengen, of voeg meer infrastructuur, software en personeel toe om het probleem te bestrijden. PROSOLIT biedt een betere oplossing aan die het probleem bestrijd bij de wortel, direct aan de rand van de Internet gateway, zonder hardware of software(alleen in geval van de Managed MXDEFENDER) of complexe beheer interfaces. Je stelt simpelweg in (door een wijziging van mx-records) dat alle mail eerst door MXDEFNDER wordt afgehandeld alvorens het wordt gestuurd naar de eigen mailserver(s). Voordat de e-mail wordt afgeleverd zal deze eerst worden gecontroleerd op virussen, spam, phishing, i-frames, exploits en andere gevaarlijke code. Op deze manier worden e-mail issues al getackeld voordat ze uw mailserver bereiken.

 


 

KLIK HIER OM SCREENSHOTS VAN MXDEFENDER TE BEKIJKEN

 


 

De top 5 redenen om te kiezen voor MXDEFENDER

  1. EFFICIENCY EN PRECISIE - MXDEFENDER integreert de allerbeste "Open Source" technologieën zoals o.a. mailscanner, spamassassin, pyzor, razor, dcc, bayesian en clamav op redundant linux platformen om efficiency, continuïteit en juistheid in de breedste zin van het woord te waarborgen.
  2. BETROUWBAARHEID - PROSOLIT is een zeer betrouwbare partner ten aanzien van uw gegevens. Verschillende gemeentelijke organisaties zijn inmiddels al bij ons aangesloten om gebruik te maken van MXDEFENDER.
  3. TOTAAL AANBIEDER OP E-MAIL BEVEILIGING - MXDEFENDER is niet alleen een virus en spam filter, ook phishing, exploits, i-frames en andere gevaarlijke code wordt onderschept of onschadelijk gemaakt.
  4. MAATWERK EN OPEN OPLOSSING - MXDEFEDENDER is beschikbaar als appliance, virtual appliance en als managede dienst. De appliance en virtual appliance kunnen in cluster worden geconfigureerd waardoor de grote van aanbod geen enkel struikelblok vormt, hiermee ondervangt u ook de single point of failure. De managed MXDEFENDER is een cluster wat door PROSOLIT wordt beheerd.
  5. HELDER OVERZICHT VAN DE KOSTEN - Met MXDEFENDER weet u precies de kosten per maand voor het gebruik. MXDEFENDER kan wel tot 3 keer goedkoper uitpakken als een in-house oplossing.


MXDEFENDER managed

Bij de managed MXDEFENDER laat u uw e-mail routeren via het online mail filter cluster van PROSOLIT middels een simpele aanpassing van de mx (mail exchange) records. Alle e-mail wordt dan gecontroleerd door het online mail filter cluster van PROSOLIT en mits schoon bevonden doorgestuurd naar uw interne e-mail server. Op deze manier hoeft u ook geen public mailserver meer beschikbaar te stellen aangezien alle e-mail afkomstig is van het MXDEFENDER cluster van PROSOLIT. U blijft echter wel nog de management console behouden zodat u nog steeds een realtime overzicht heeft van de mailqueue en quarantaine. Tevens behoud u de functionaliteit om handmatig te black- en whitelisten. Een bijkomstig voordeel is dat u geen resources meer hoeft te reserveren of budgetteren. Op deze manier weet u wat de vaste kosten per maand zijn om de boel helemaal schoon te houden.


MXDEFENDER MANAGED

KLIK HIER OM SCREENSHOTS VAN MXDEFENDER TE BEKIJKEN


MXDEFENDER IS POWERED BY

E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van "Open Source" Toepassingen
JA
NEE
Wat is "Open Source"