OPLOSSINGENMXDEFENDERWEBCLEANERSECURITY SCANSUGAR CRM03SPACES ECMSQL-LEDGER ERPCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  Éenvoudig, snel en verzekerd al uw Internet verkeer scannen op virussen
Elke dag gaan uw medewerkers minmaal een aantal keer per dag naar het Internet om documentatie te lezen of om bepaalde dingen op te zoeken. Het kan voorkomen dat ze tijdens een zoektocht naar het gewenste resultaat terecht komen op websites met malafide inhoud zoals bijvoorbeeld virussen, spyware, adware of andere kwaadwillende software die uw computer netwerk kan besmetten en open kan stellen voor de buitenwereld met alle gevolgen van dien.Waarom WEBCLEANER?

Voordat WEBCLEANER bestand hadden bedrijven 2 keuzes om schadelijk webverkeer tegen te gaan - voeg meer infrastructuur, software en personeel toe om het probleem onder te brengen, of voeg meer infrastructuur, software en personeel toe om het probleem te bestrijden. PROSOLIT bied een oplossing aan die het probleem bestrijd bij de wortel, direct aan de rand van de Internet gateway, zonder hardware, software en extra personeel of complexe beheer interfaces. Je stelt simpelweg in (door policies of login scripts) dat ieder systeem die het internet wil bezoeken gebruik maakt van de proxy servers van PROSOLIT. Op deze manier zal al het Internet verkeer worden gerouteerd via de scanners en bloklijsten van WEBCLEANER. Mits schoon bevonden zal het pas worden gestuurd naar het betreffende systeem binnen uw netwerk. Op deze manier worden alle virussen al verwijderd voordat het verkeer uw netwerk binnen treed.


De top 5 redenen om te kiezen voor WEBCLEANER

 1. EFFICIENCY EN PRECISIE - WEBCLEANER integreert de allerbeste "Open Source" technologieën zoals o.a. squid, webcleaner, clamav, dansguardian en frox op redundant linux platformen om efficiency en juistheid in de breedste zin van het woord te waarborgen.
 2. BETROUWBAARHEID - PROSOLIT is een zeer betrouwbare partner ten aanzien van uw gegevens. Verschillende organisaties zijn inmiddels al bij ons aangesloten om gebruik te maken van WEBCLEANER.
 3. TOTAAL AANBIEDER OP INTERNET BEVEILIGING - WEBCLEANER is niet alleen een virus filter, ook bekende websites die schadelijke software bevatten, en bekende exploits, i-frames en andere gevaarlijke code wordt onderschept of onschadelijk gemaakt.
 4. MAATWERK EN OPEN OPLOSSING - WEBCLEANER is beschikbaar als appliance, virtual appliance en als managede dienst. De appliance en virtual appliance kunnen in cluster worden geconfigureerd waardoor de grote van aanbod geen enkel struikelblok vormt, hiermee ondervangt u ook de single point of failure. De managed WEBCLEANER is een cluster wat door PROSOLIT wordt beheerd.
 5. HELDER OVERZICHT VAN DE KOSTEN - Met WEBCLEANER weet u precies de kosten per maand voor het beveiligen van uw Internet verkeer. WEBCLEANER kan wel tot 3 keer goedkoper uitpakken als een in-house oplossing.


 WEBCLEANER MANAGED
 
Een computer met het internet verbinden zonder het gebruik van een goede firewall, antivirus, de allerlaatste patches en anti-adware software is vandaag de dag een taboe. Binnen enkele minuten zal het systeem geïnfecteerd raken met allerlei schadelijk software zoals virussen, adware en spyware. Om in een netwerk al deze facetten altijd goed up2date te houden is er behoorlijk wat werk aan de winkel. Ondanks de management consoles die bij de meeste beveiliging software wordt geleverd is het vaak nog de vraag of alle systemen de laatste definities en patches bevatten. Bovendien is er in de meeste gevallen specialistische kennis nodig om deze software te installeren en te configureren. Ook het onderhoud vergt vaak veel tijd en is arbeidsintensief. Met WEBCLEANER bent u er in ieder geval van verzekerd dat al het verkeer wordt gecontroleerd op virussen en andere kwaadaardige code.


Voordelen:

Optimale zekerheid 

 • Optimale beveiliging tegen bekende en onbekende virussen voor al uw http https en ftp verkeer
 • Op intelligente wijze en middels bloklijsten blokkeren van websites die malafide software bevatten
 • 100% virusvrij webverkeer
 • Middels inhoud controles blokkeren van geweldadige en porno bevattende websites

Efficiency

 • Efficiënt scannen van http, https en ftp verkeer
 • Altijd de allerlaatste updates voor de virusscanner
 • Altijd de allerlaatste bloklijst
 • Snel en transparant voor de eindgebruiker

Meer rendement zonder extra investeringen

 • Géén investeringen in extra hardware, software en personeel
 • Géén extra resources vrijmaken
 • Volledig beheerde dienst
 • Zekerheid 


Prijzen:

Naast de éénmalige kosten (voor het de configuratie van ons WEBCLEANER cluster) van € 45,- betaalt u maandelijks per werkplek.

Maandelijkse kosten per werkplek (Excl. BTW)

Aantal werkplekken
WEBCLEANER
1 – 100
€ 0,99
100 – 249
€ 0,94
250 – 499
€ 0,89
500 – 999
€ 0,85
1000 – 2499
€ 0,79
2500 of meer
Speciale aanbieding

Prijzen gelden bij een overeenkomst van 12 maanden
2% korting bij een looptijd van 24 maanden
4% korting bij een looptijd van 36 maanden


Financiële voordelen van WEBCLEANER:

 • Géén investeringskosten
 • Géén onderhoudskosten
 • Géén beheerkosten
 • Géén dure licentie kosten
 • Géén extra beveiligingskosten voor uw werkplekken
 • Géén "single Point of failure"


Voor WEBCLEANER heeft u nodig:

 • Een internet verbinding met een vast ip-adres of een statische hostnaam
E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van "Open Source" Toepassingen
JA
NEE
Wat is "Open Source"