OPLOSSINGENCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  Persoonlijkheid, maatwerk en volledige commitment = PROSOLIT
Een goede en betrouwbare hostingprovider vinden valt nog niet mee. Er zijn veel aanbieders, maar het is moeilijk kiezen op basis van de verstrekte informatie. In veel gevallen is die erg beperkt en kom je niet veel verder dan de pakketopties. Bij PROSOLIT vindt je het persoonlijke, het maatwerk en de volledige commitment die je nodig hebt en sowieso van ons gewend bent.


 • Co-locatie hosting

  Voor uw eigen servers kunt u bij PROSOLIT ruimte en een dataverbinding huren. Co-locatie is een bedrijfszekere en eenvoudige manier om uw server aan te sluiten op het internet.

 • Racks/cabinets

  Racks bieden u een onovertroffen combinatie van veiligheid, flexibiliteit en service. Met een rack bent u volledig onafhankelijk, zowel fysiek (met een eigen kast) als netwerktechnisch (met een eigen VLAN). Bovendien bent u zeker van een ongekend hoge snelheid en kwalitatief voortreffelijke netwerkverbindingen.

 • Dedicated servers

  Bij groeiende websites heeft u de capaciteit en flexibiliteit van een eigen server nodig. U kunt bij PROSOLIT een server voor uzelf huren. PROSOLIT configureert en installeert uw server, zodat u meteen aan de slag kunt. Indien u al virtual websites bij PROSOLIT heeft, dan worden deze desgewenst voor u naar uw eigen server overgezet.

 • Virtual hosting

  Door met meerdere klanten één server te delen, kunt u uw internetsite zeer voordelig online brengen. PROSOLIT heeft speciaal hiervoor een aantal zware servers in cluster staan, die professioneel worden beveiligd en beheerd. Uw internetpresentatie functioneert zo gegarandeerd optimaal.
 • Domeinnaam

  Een eigen domeinnaam staat aan de basis van uw eigen website. PROSOLIT kan deze naam geheel automatisch voor u aanvragen of verhuizen. PROSOLIT biedt u een NL-domein voor het aantrekkelijke bedrag van 20 euro per jaar. Tevens kunnen wij ook elk ander domain zoals .com. net .org .gov .info .eu automatisch voor u reserveren en doorsturen naar een gewenst adres of bestaande website die heeft gehost bij PROSOLIT.

 • Doorstuur service

  Wellicht zou u graag - per e-mail en op het internet - bereikbaar zijn onder uw eigen domeinnaam, maar liever nog niet investeren in webhosting. Dan is onze doorstuurservice geschikt voor u. PROSOLIT plaatst uw 'visitekaartje' op uw website, of stuurt deze door naar uw bestaande homepage. Bovendien zorgen we ervoor, dat al uw e-mail (eindigend op @uwdomeinnaam.nl) naar uw bestaande e-mailadres wordt doorgestuurd nadat deze zijn gecontroleerd op SPAM en virussen. U kunt onze doorstuurservice tevens gebruiken om een tweede domein te laten verwijzen naar een bestaande website.

 • Server hardware
  PROSOLIT levert een aantal professionele standaardsystemen en kan daarnaast RedHat Enterprise of Fedora voor u installeren.
E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van Open Source Toepassingen
JA
 53%
NEE
 23%
Wat is "Open Source"
 24%