OPLOSSINGENCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  DE ERVAREN ALLES KUNNER MET HELICOPTER VIEW
Onafhankelijk en deskundig advies?

Het is vrij moeilijk om een beoordeling te geven aan een complexe offerte met betrekking tot migratie trajecten of nieuwbouw projecten. Waar kunt u gebruik maken van "Open Source" en wie kan deze zaken implementeren? Is er een strategische reden om te kiezen voor een bepaald commercieel of Open Source product?

 


 

Vergelijking van Open Source producten met commerciële producten op basis van appels met appels

PROSOLIT is gespecialiseerd in het objectief creëren, beoordelen van business cases, wensen en offertes, inclusief de prijsvergelijking in de markt op basis van "appels" met "appels".

 


 

Betrouwbare visie, sterk meedenkend en een haarscherp analytisch vermogen?

In de praktijk bent u altijd opzoek naar een bevestiging voor de beste keuze, met de consultants van PROSOLIT aan uw zijde zal dit een stuk eenvoudiger worden. Onze consultans hebben uitgebreide kennis van zaken en zijn zowel specialistisch als breed georiënteerd, hebben een luisterend oor voor u maar ook voor de aanbieder en bezitten over een haarscherp analytisch vermogen. Onze consultants denken aan dingen wat u zou vergeten, dit alles door ervaring en een uitgebreide bron aan kennis. Wij denken met u mee, wij voelen uw situatie zeer snel aan en weten uw verhaal te verwoorden naar uitvoering en benodigde faciliteiten tegen een zo gestructureerd mogelijke implementatie voor een goede prijs. U kunt er verzekerd van zijn dat u nooit meer te veel betaald of iets onnodig aanschaft en bovenal werkt naar de toekomst.

 


 

Representatief voorkomen en interactieve gesprekspartner?

De eerste klap is een daalder waard, onze consultants zijn altijd op en top verzorgd en zijn zeer beleefd, hebben altijd gesprekstof en maken er een interactieve sessie van zodat ook alles wordt geoffreerd of aanbod komt. Tevens verzorgen onze consultants al meteen een goede band met de uitvoerende organisatie (aanbieder) zodat er laagdrempelig over van alles en nog wat omtrent de aanbieder gesproken kan worden. Ook zoeken de Consultants van PROSOLIT een aanbieder wat binnen uw organisatie past zodat de implementatie daar zeker niet belemmerd kan worden en de communicatie goed blijft.

 


 

Specialistisch en breed georiënteerde kennis van zaken?

Onze consultants kunnen u begeleiden vanaf het voortraject tot en met de oplevering.
Het project volledig uitbesteden aan onze consultants behoort ook tot de mogelijkheden. Projectmanagement, voorgesprekken, voortgang rapportages en aansturing zijn sterke punten om projecten tot een goed einde af te sluiten.

U kunt onze consultants inzetten voor de volgende adviezen en/of projecten:

   • Kantoorautomatisering
   • Informatiebeveiliging
   • Storage Oplossingen
   • Complexe Netwerkdiensten
   • ICT Ontwerp
   • Telewerken
   • ICT Beleid
   • Internet Beveiliging
   • Advies over "Open Source" gebruik binnen uw organisatie
   • Telecommunicatie (VOIP)
   • eCommerce
   • eMarketing
   • Webdesign
   • Maatwerk applicaties

 


 

Een ware ICT architect, van kleine enterprises tot global concerns

Heeft u vragen over telewerken en hoe het dan verder moet met betrekking tot beveiliging? Zijn er bepaalde applicaties die u graag met elkaar gekoppeld ziet worden? Is het allemaal nog géén geheel en wilt u overstappen naar centraal beheer en eventueel consolideren? Wilt u weten "waar" en "waar niet" gebruik kan worden gemaakt van Open Source? De consultant van PROSOLIT kan u een haarscherp, overzichtelijk, recht door zee rapport af leveren waar alle facetten aan bod komen.

 


 

Meer weten of een vrijblijvend gesprek met één van onze Consultants?

Wilt u zeker weten dat het bedrijf wat de automatisering bij u voor haar rekening neemt ook wel integer en betrouwbaar is? Laat onze consultant eens een onafhankelijke objectieve mening geven over de werkwijze en het aantal uren? Stuur een e-mail via ons contact formulier of neem telefonisch contact op? U kunt er alleen maar beter van worden.

E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van Open Source Toepassingen
JA
 53%
NEE
 23%
Wat is "Open Source"
 24%