OPLOSSINGENCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  
E-marketing is, met behulp van internettechnologie, uw product/dienst, prijs, promotie en distributie afstemmen op de wensen en behoeften van uw klanten. Hoe kan PROSOLIT en het internet een rol spelen bij uw marketing?

E-mail, nog altijd een zeer krachtig en snelle manier van communicatie

Uw klant kan wanneer het hem/haar uitkomt contact zoeken (geen wachtrijen) en de responsetijd kan bij efficiënt gebruik worden ingekort. PROSOLIT kan verschillende Open Source toepassingen bij uw organisatie implementeren die structuur en centralisatie van e-mail vergemakkelijken. Tevens is het mogelijk om kant en klare formulieren hieraan te koppelen om de response tijd te verkleinen. Op deze manier wordt er ook een digitaal archief opgebouwd die als naslag geraadpleegd kan worden.

Professioneel, goedkoop en doelgerichte direct mailing middels een digitale nieuwsbrief

Via e-mail kan eenvoudig een digitale nieuwsbrief worden verzonden. Dankzij de sterk verlaagde productie- en verspreidingskosten wordt u in staat gesteld vaker nieuwsbrieven te sturen of gerichter specifieke doelgroepen te benaderen. Nieuwsbrieven kunnen veel informatie opleveren, denk hierbij aan enquêtes en onderzoekjes, het laten instellen van interesseprofielen door de ontvanger of het klikgedrag binnen de nieuwsbrief (in welke zaken is de lezer wel/niet geïnteresseerd). PROSOLIT heeft een nieuwsletter manager gebaseerd op Open Source die middels een paar muisklikken en selecties van verschillende templates uw nieuwsbrieven gegenereerd en distribueert op professionele wijze. Tevens is deze zeer gemakkelijk te implementeren in uw website.

Een website, het digitale visitekaartje over uw organisatie

Via een website kunt u veel informatie kwijt over uw eigen bedrijf en producten/diensten. Maar steeds meer organisaties voorzien de website ook van meer algemeen relevant nieuws en/of achtergrondinformatie. Op deze wijze wordt een website aantrekkelijk om naar terug te keren. Om dit te bewerkstelligen zal de website dynamisch gemaakt moeten worden middels een zogenaamd CMS systeem zodat de inhoud makkelijk is aan te passen zonder dat daar enige kennis voor programmeertalen voor is vereist. Ook hier is er een uitgebreid assortiment aan Open Source CMS systemen beschikbaar waar PROSOLIT volledig support op kan aanbieden en/of kan aanpassen naar de "Look and Feel" van uw bedrijf.

Ad-words en Ad-sense: Betaal alleen als er op uw advertentie wordt geklikt

Hoe groot uw budget ook is, u kunt uw advertenties weergeven op verschillende zoekmachines of doelgerichte webpagina's. U betaald alleen als iemand op uw advertentie klikt. Doormiddel van trefwoorden of gerelateerde websites aan uw diensten of producten te bezetten bereikt u meteen uw doelgroep. Uw advertentie zal alleen verschijnen op de geselecteerde websites of trefwoorden in de zoekmachines. Heeft u geen budget om SEO op uw website toe te passen dan is dit een zeer goedkope en te budgetteren oplossing om toch "in the picture" te komen bij uw doelgroep.

SEO - Search Engine Optimalisation, complex maar zeer effectief

 

E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van Open Source Toepassingen
JA
 53%
NEE
 23%
Wat is "Open Source"
 24%